Terug
Gepubliceerd op 30/09/2022

2022_IP_00070 - Interpellatie van raadslid Dirk Kennis: De nieuwe stedelijke werkplaats: wat is de stand van zaken?

Gemeenteraad
do 29/09/2022 - 20:00 Ooievaarsnest
Behandeld

Samenstelling

Aanwezig

Griet Verhesen; Vera Celis; Nadine Laeremans; Griet Smaers; Marleen Verboven; Bart Julliams; Brigitte Kempen; Pieter Verhesen; Noël Devos; Rosa Van Cleempoel; Ben Van Looveren; luc verguts; Elhasbia Zayou; Ivan Wartel; Pieter Cowé; Marlon Pareijn; Benny Eyckmans; Tinne Vangeel; Lea Neyens; Patrick Graux; Tinne Van Gelder; Luc Van Laer; Greet Daems; Tim Vanuytsel; Dirk Kennis; Tom Corstjens; Mathias Van Braband; Berten Kempen; Francois Mylle, Algemeen Directeur

Verontschuldigd

myriam Smets; Petra Gyesbreghs; Griet Ceusters; nadja robeyn; Yves Van Hulsel

Secretaris

Francois Mylle, Algemeen Directeur

Voorzitter

Griet Verhesen
2022_IP_00070 - Interpellatie van raadslid Dirk Kennis: De nieuwe stedelijke werkplaats: wat is de stand van zaken? 2022_IP_00070 - Interpellatie van raadslid Dirk Kennis: De nieuwe stedelijke werkplaats: wat is de stand van zaken?

Motivering

Indiener(s)

Dirk Kennis

Gericht aan

Luc Van Laer

Tijdstip van indienen

do 22/09/2022 - 21:20

Toelichting

In de projectfiche die werd opgemaakt voor de bouw van een nieuwe, met Meerhout gedeelde werkplaats, wordt het aanstellen van een ontwerper in het tweede kwartaal van dit jaar voorzien en de omgevingsvergunning in het vierde. De werken zouden binnen twee jaar starten.

Is deze timing nog valabel? Is er al een kostenraming? Hoever staat men met de integratie van de betrokken teams van de beide gemeenten?